DM Medel (2015-08-29)
Kategori: Tävling
Karta/område: Norrdal-Långhundra
Arrangör: Långhundra
Distans: Medel
Sträcka: 3,6km
Sträcka: 4.08 km
Tid: 29:47
Bra lopp med mina mått mätt! Fast det var nog rätt lätt.
Försöker mig på att klassa förbättringspotential enligt PUTA (Plan, Utgång, Transport, Attack).
1. Lite okaraktäristiskt valde jag helt rätt att följa stigen i stället för att gå på linjen. Mellan höjderna, över de båda småhöjderna och rakt på kontrollen. Kanonstart!
2. [T] Rätt bra trots tveksamheten mellan stigövergången och kontrollen. Men bättre det än en bom. Borde nog ha kunnat gå rakt på från storstenen i ringakanten.
3. Lite tveksam i ringen, men ok.
4. Nöjd!
5. [T] Tappade riktningen upp mot kontrollen. Ok korrigerat.
6. [U] Ajaj, ansträngde mig att undvika branten, men överarbetade och rundade fel brant. Dålig utgång alltså. Blev till ett parallellfel. Tycker ändå att jag ordnade upp det hyfsat snabbt. Kunde ha gått betydligt värre.
7. [U] Utgången dålig igen! Blev för mycket ”spring på”. Utifrån kartan inte bästa vägen, fast det var inte så dumt att springa uppepå trots höjdkurvorna så det blev hyfsat ändå.
8. [P/U] Utgången inte hundraprocentig här heller. Tror inte att jag hade planen riktigt klar. Bestämde mig först ute i kanten på gärdet att gena och ta kontrollen från höger för att undvika stentrasslet innan ringen. Trasslig skog upp mot kontrollen. Eventuellt hade det varit bättre att springa i kanten på gärdet och ta kontrollen från öster.
9. [P] Började med att sikta på hörnet av det förbjudna. Insåg ute på stigen att jag borde undvika stentrasslet och rundade höger. Avslutningen bra!
10. [U] Tänkte visserligen runda det grönstreckade som jag märkligt nog lyckades se på kartan. Men det blev för mycket. Lite flax på slutet när det kom andra löpare och ledde mig in. Fast jag hade hyfsad koll själv.
11. Efter annan löpare.
12. Satsade vad jag hade.
Visa kommentarer (1)
 
DM Medel (2015-08-29) DM Medel (2015-08-29)