Mila by night e2 (2015-12-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bergshamra
Arrangör: Solna OK
Distans: Natt, masstart, pöbel
Sträcka: 6,4km
Sträcka: 5.54 km
Tid: 38:27
Om det skall vara så här är det nog tur för Mila by night att konkurrensen bland arrangemangen är skral så här års.
1. Trist verkar inte GPS:en ha kommit igång förrän efter ettan, fast jag satte igång den vid start. Folket drog i alla fall iväg i ett ruskigt tempo. Jag såg Henrik och Joakim försvinna framåt. Halvvägs delade det sig lite. Kändes som att de flesta valde att söka asfalt. Själv tog jag stig och svor över att den var lite lerig så att det gick långsamt. Den kortare vägen var dock bra, jag såg haningeryggarna igen när jag kom ner på asfalten. De försvann dock rätt snart. Jag måste bli bättre löptekniskt även på måttliga nedförslut på asfalt; å förbättra kondisen förstås.
6. Litet vakuum. Såg lampor som vek höger efter bron. Valde egen väg upp i skogen.
10. Förvirrande banläggning. Inte minst halva ringen på ettans linje skapade huvudbry. Fick det kontroll 15 att likna en målring. Jag nycklade ut det hyfsat. Valde att vika tidigt från asfalten (lamporna före fortsatte en bit), om inte annat för att jag inte tycker att orientering handlar om att springa asfalt. Träffade boet fint.
12. Lite lurigt i ringen. Jag uppfattade det som en rätt tydlig knalle nedanför, precis norr om kontrollen. Uppenbarligen inget kartritaren höll med om i dagljus.
15. Äsch! Den här var den lilla sträckan var där jag skulle ha litat på egen förmåga i stället för att springa på andra klåpares lampor. Kostade en minut.
Visa kommentarer (2)
 
Mila by night e2 (2015-12-09) Mila by night e2 (2015-12-09)