Mila E4 - Karta 1 (2016-02-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bagarmossen
Arrangör: Skogsluffarna
Distans: Natt, masstart, pöbel
Sträcka: Totalt 6,0
Sträcka: 2.97 km
Tid: 26:18
Kul kväll! Kände mig oväntat pigg rätt långt in i loppet. Betydligt piggare än i söndags. Klarade dock inte av bytet av skala på slutet, vilket resulterade i några tappade minuter och placeringar samt en något besviken eftersmak. Trillade på baken flera gånger nerför under loppet. Det fick mig att tänka på Telemarksskidorna. Samma principer torde vara tillämpliga nerför även i orienteringsskogen. Våga! Tyngden och trycket mot plösarna - ner i dalen!
1. Förvirringen i starten till och med större än vanlig. Tre kartutsnitt och lika många trianglar. Jag var inte snabb iväg, men före både Henrik och Fredrik. Relativt kort till ettan för att vara Mila och dessutom spriddes fältet rätt väl på bredden. Inte riktigt den vanliga löpningen på led alltså. Kul! Bestämde mig för att satsa hårt på kodsiffror. Lite trassligt när de bara fanns på andra sidan kartan.
2. Inga konstigheter.
3. Endast en lampa inom räckhåll före. Lite förvirrat innan ringen. Kostade lite tid. Hade varit bättre att lite helt på den egna förmågan.
4. Fick ta saken i egna händer. Hyfsat.
5. Hittade tillbaka ok.
6. Kom upp på det gula vänster om linjen. Kompenserade höger, men för lite. Mest för att det fanns andra klåpare i skogen som irrade på fel ställe. Tog rätt beslut och struntade i övriga. Lätt då.
7. Fastnade för högervägvalet. Genomförde det rätt bra, fast orkesmässigt en svacka. Det var jobbig uppför. Lite lampor i närheten.
8. Rätt bra, lite lurigt på slutet. För långt vill man ju inte springa. Snarare bättre i ringen än de runtomkring i alla fall.
9. Sladdade en bit bakom ett litet led. Sista biten valde jag kanske mest av trötthet att runda lite upp mot kontrollen. Var nog rätt.
Visa kommentarer (0)
 
Mila E4 -  Karta 1 (2016-02-10) Mila E4 -  Karta 1 (2016-02-10)