Mila E4 - Karta 2 (2016-02-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bagarmossen
Arrangör: Skogsluffarna
Distans: Natt, Masstart, Pöbel
Sträcka: Totalt 6,0
Sträcka: 2.12 km
Tid: 17:29
10. Hamnade lite åt höger. Korrigerade vid kärret och avslutade bra. Hade inte en susning om att jag varit vid samma kontroll tidigare. Helikopterperspektiv är inget jag klarar av eller ägnar mig åt.
11. Inte heller denna kontrollpunkt kändes bekant.
12. Lampor före. Orkade inte orientera själv. Blev misstänksam lite försent. Straffade sig med en liten krok. Stämplade samtidigt som Hanna.
13. Äntligen en pålitlig rygg, tänkte jag. Eftersom jag redan vid start sett att det stod ”Damer/Pöbel” på kartan var jag säker på Hannas rygg var bra. Det var den inte. Återigen blev jag misstänksam, men drog ändå förbi min kontroll och kollade kodsiffran vid stenen bakom fast jag skulle ha en punkthöjd. Sopa! Reparerade rätt snabbt ändå. Lustigt nog fattade jag inte heller här att jag stämplat denna tidigare. Ändå var det tredje gången jag kollade samma kodsiffra. Om inte annat så bore det kanske genererat ett liljeholmens!
14. Gick på strecket och fick trassla mig ner för en brant. Det kom ett gäng blåsande på stigen och jag hängde på, lite sladdande som vanligt. Hade inte örnkoll men kom rätt och kände igen Henrik i gruppen före. Lite upplyftande.
15. Tappade gruppen men försökte ändå hålla lite fart i skogen. Ute på vägen såg jag dem, fast rätt långt före. Efter bron kom glömske Hugo blåsande, som sprang herrklassen, utan lampa! Fick försöka hänga på för att lysa lite åt honom. Förgäves, han märkte det inte ens hörde jag efteråt.
Visa kommentarer (0)
 
Mila E4 - Karta 2 (2016-02-10) Mila E4 - Karta 2 (2016-02-10)