Oringen E4 (2016-07-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lindvallen
Arrangör: Oringen
Distans: H45K-1
Sträcka: 5,1km
Sträcka: 5.94 km
Tid: 58:49
Ett fall framåt! Orkade springa en del i alla fall, och bommarna var inte så många och inte alltför tidskrävande. Regnet och dimmas störde inget direkt tycker jag.
1. Riktningen genom det gröna är kanon. Synd bara att jag mest sökte löpbarhet och att jag uppenbart inte klarade att dra nytta av det. Följde stigen för långt, men insåg det och vek ner bra mot kontrollen.
2. Äsch! Förstod inte kartan och kollade inte definitionen. Det skulle vara en näsa, jag antog at det skulle vara en sänka, så jag drog ner för långt och la 2 stressade minuter innan jag tog mig rätt.
3. Stressad av bommen sprang jag lite på måfå fram till stigen. Lugnade ner några steg och studsade mot sankmarken. Bra hantering av situationen.
4. Var riktigt noggrann för att hamna rätt. Vågadedokc inte lita på mig sjölv och lade tid i ringkanten i stället för att fullfölja. Suck!
5. Bra!
6. Mötte Gunnar på väg in till femman. Jobbigt uppför, varvade gång med lunk. Läste dock bra och gick rätt på.
7. Bra hela vägen. Såg Ulf framför på slutet och kunde lite inspirerande knapra meter för meter.
8. Tyckte att jag gick lite rakare och var i princip ikapp Ulf vid stämplingen.
9. Valde att gå vänster om sjön. Orienteringsmässigt klaffade det, men det var lite läskigt ner mot kontrollen. Stening terräng dold av mossa och gräs. Kändes farligt. Ulf som jag trodde var avhängd kom nästan ikapp nerför.
10. Finemang!
11. Fick brorsans rygg på håll i första pisten. Jobbade mig närmare och höll på att räkan fel på pisterna. Fredrik räknade snökanoner nerför, själv gick jag in i skogen och tänkte att den var tillräckligt smal för att jag inte skulle kunna missa skärmen. Jag stämplade sekunden efter Fredrik som kom in från höger.
12. Försökte röra mig så fort som underlaget tillät. Siktade på den lediga enheten längs till vänster för stämpling. Men precis framför mig skickade en farsa fram sin fyraåring från sidan. Gissa hur många gånger han ville att det skulle blinka?
I morgon blir det jakt! Brorsan, Oskar och Joakim före. Om jag bara inte hade lagt bort så mycket tid i måndags hade det kunna bli lite intressant.
Visa kommentarer (0)
 
Oringen E4 (2016-07-28) Oringen E4 (2016-07-28)