DM Lång (2016-09-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Brevik
Arrangör: Gustavsberg
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,6km
Sträcka: 7.94 km
Tid: 64:13
Idag var inte kroppen helt och hållet på min sida. Överlag annars hyfsat orienteringsmässigt. Några mindre bra vägval, ett par fokustapp, men inga bomtider enligt Winsplits. Men så satt skärmarna snällt också, på gränsen till lite för enkelt kan jag tycka. Just när man faktiskt råkar ha koll i ringen vill man ju inte att skärmen skall synas på långt håll :-)
1. Lite lurigare än det ser ut på kartan, skönt att läsa rätt.
2. Grönt och brunbild fick mig att välja högervalet. Genomförandet inte mycket att bråka om.
3. Ok
4. Vägvalet inte rätt och utgången inte rätt för vägvalet, men ingen katastrof.
5. Vägvalet bra, genomförandet inte hundra, men helt ok.
6. Trött och sliten. Tappade fokus halvvägs och hade inte koll. Valde tvärförflyttning på stigen för att säkra ingången.
7. Valde att runda det gröna och genomförde det väl hyfsat ok. Men med sen starttid skulle jag antagligen ha måfflat rakt igenom och hoppat på spår.
8. Suck. Planen var att dra till fältet och vidare därifrån mot väg och större fält. Men jag började tänka på livet och tappade såväl fokus och koll. När jag vaknade till var jag illa ute och satsade bara på att ta mig till vägen. Funkade, men det blev en rejäl omväg. Skärpte till mig bra på resten av sträckan, men det gick obehagligt långsamt. Noll ork.
9. Seg utgång och därefter usel riktning. Uppmärksammade det och korrigerade hyfsat. Trött på slutet häll jag på att gå förbi kontrollen på långt håll.
10. Ok
11. Ingen spurt
Visa kommentarer (0)
 
DM Lång (2016-09-03) DM Lång (2016-09-03)