DM Medel (2016-09-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Brevik
Arrangör: Ravinen
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,6km
Sträcka: 4.32 km
Tid: 39:58
Bra resultat trots ett par misstag. Antagligen mest tack vare att jag fick draghjälp senare delen av banan. Tänk att jag skulle hamna i hänglöparfacket. Lite oväntat om jag får säga det själv.
1. Bra koll, lite oroligare än spåret ser ut dock.
2. Nästa samma sträcka som jag sprang åt andra hållet på långdistansen. Efteranalysen pekade på att jag borde ha tagit östra vägvalet vilket jag följaktligen gjorde idag. Höll på att gå illa när en dam frågade mig om vägen, men jag lyckades nästan ignorera frågan och hålla mitt eget fokus.
3. Det såg så otroligt lätt ut: Sök branterna och vik upp efter dem och stämpla kontrollen. Jag hade redan bockat av sträckan när jag kom in i ringen Spåret ser ut som att jag har sprungit över skärmen utan att stämpla. Jag vet inte. Tog mig i alla fall två och en halv minut att hitta tillbaka.
4. Skärrad sprang jag tydligen på måfå utan riktning. Hade kunnat gå värre än det gjorde. Ytterligare en och en halv minut extra i skogen.
5. Stressad, började läsa efter ett tag. Gick bra, men lite orutinerat i ringen när jag utifrån att sänkan knappt var identifierbar på kartansatsade på att ta den nerifrån. Skärmen satt rätt högt upp.
6. Bra
7. Bra
8. Började i helt fel riktning innan jag fick ordning på väderstrecken. Rättade till en aning, men försökte att undvika att ta höjd, vilket resulterade i massa extra meter i sidled. Fick korrigera när jag såg husen. Inte så bra efter vägövergången. Först fick jag hoppa farligt nerför branten, sedan gjorde jag ett parallellfel. Sänkan uppför där det hängde en skärm var förstås inte den stora sänkan som jag antog. Fick inte ordning på kartan. Kostade npgonstans mellan en halv och en minut.
9. Den blivande distriktsmästaren blåste om i ett helt annat tempo än mitt. Tryckte på och hängde med till kontrollen
10. Hade släppt när jag trasslade mig ner bredvid branten. Men fick visuell kontakt igen och hjälp med kontrolltagningen.
11. På gärdesgården att jag hängde med både löpmässigt och på kartan. Men det räckte. Stämplade 11 sekunder efter.
12. Var nästan ikapp vid småhöjderna i norra kanten av det gröna innan ringen. Men halkade efter igen och var elva sekunder bakom.
13. Höll avståndet. Fortfarande hjälp med kontrollplockaningen.
14. Försökte hålla tempo
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2016-09-04) DM Medel (2016-09-04)