25manna (2016-10-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gömmaren
Arrangör: Södertörn,- Sundbyberg
Distans: 25mannastafett
Sträcka: 7C
Sträcka: 6 km
Tid: 46:13
Dålig prestation. Hade inte skallen med mig och utförde inte det nödvändiga arbetet med karta och kompass. Dessbättre spelade det ingen roll för laget.
Lurade nog mig själv en aning med att det skulle vara en lätt röd bana, bara å spring. Det var det inte. Inte för att jag klagar, jag tycker att det är roligare med riktig orientering, trots att man kan hävda falsk varudeklaration.
1. Tillbringade i stort sett hela stiglöpningen med att försöka förstås det förbjudna området. Ser lätt ut hemma i soffan. Jag lycckades i alla fall nyckla ut det och valde vänstervägvalet. En liten fadäs först när jag skulle korsa vägen. Sedan vet jag inte vad jag höll på med över höjden. Den konvexa avspärrningen förvirrade mig också. Avslutade ok.
2. Totalt okoncentrerad, horribel utgång, vilket ledde till förvirring första halvan. Begrep inte vilken stig jag korsade. När jag väl fick kläm gick det väl ok andra halvan.
3. Ok.
4. Dålig planering, usel attack.
5. Bestämde mig för at runda det gröna. Tålamodet tog slut när jag hade 20 meter stig kvar, så jag kastade mig ändå in i skräpet. Hur korkad får man vara? Sökte kärret, men väl i det sprang jag på inre kompass tills jag såg en skärm på långt håll. Sprang och kolla fast jag såg att det var en brant som jag inte skulle ha.
6. Försökte vara noggrann, men kom snett ändå. Suck!
7. Dålig koll.
8. Bra!
9. Varför inte använda stigen?
10. Dålig koll. Sprang upp på fel höjd. Fattade ganska raskt, men ändå? Hur kan det hända?
11. Bra!
12. Hyfsad fart.
13. Sprang på fast jag tog en färgad karta.
Visa kommentarer (0)
 
25manna (2016-10-08) 25manna (2016-10-08)