DM Medel Sthlm (2017-09-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Skråmstalund, bro
Arrangör: Väsby
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,9km
Sträcka: 4.25 km
Tid: 31:50
Vem bommar 25 sekunder på målstämplingen? Alltså inte på vägen till mål, inte på upploppet utan på själva stämplingen. Helt hundra på att det pep, men i utstämplingen hände ingenting. Till slut sa de att jag saknade målstämpling. Kunde stämpla igen men tappade alltså nästan en halvminut. Nedrigt! Jag vet inte ens vem jag skall bråka på. Ett helt nytt spratt av den onde orienteringsguden Sintram.
Loppet ok, men inte bomfritt som Winsplits påstår. Transporterna överlag godkända eller till och med bra. Men i kontrolltagningen har jag inte full koll. Finorienteringen funkar inte. Måste bli bättre på det. Det är som att jag inte kan nyckla ut hur saker och ting förhåller sig till varandra när det börjar bli lite detajlrikt.
1. Tycker att jag sätter upp en rimlig fart. Allt enligt plan till ringkanten. Väl där gissar jag i stället för att använda kompassen. Hamnar efter en krok under kontrollen. Står totalt still en halvminut innan jag vänder upp och stämplar. Totalt 1:40 hade jag kunnat kapa. Jobbig start.
2. Ok
3. Ok
4. Ok
5. Återigen ok transport. Men in i ringen har jag ändå inte helt koll. Har visserligen lyft blick om man skall. Men det febrila sökandet r resultatlöst. Eller snarare jag kollar två grejer som jag tycker skulle kunna ha varit punkthöjder innan jag krokar ner till skärmen. 40 sekunder.
6. Bra
7. Bra
8. Inte riktig koll på hur det skall se ut i ringen. 20 sekunder.
9. Kom på fel sida ett svårforcerat träd.
10. Bra, men kanske att farten mattats något.
11. Bra
12. Bra
13. Bra tills målstämplingen inte tog
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel Sthlm (2017-09-02) DM Medel Sthlm (2017-09-02)