DM Medel (2019-08-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bogesund NÖ
Arrangör: Sundbyberg
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,9km
Sträcka: 4.72 km
Tid: 45:47
Jag har nått en ny nivå i mitt orienterande! Synd bara att det inte är en bättre nivå. Tjatar om att jag måste vara noggrannare med kompassen, men i stället för att dra nytta av min egna analyser använder jag magneten mindre och mindre. Hur korkad får man vara?
1. Lite avvaktande, men bra start.
2. Tappade fokus helt och det blev till en katastrofal utgång! Kompass? När jag vänder västerut och springer upp på höjden tror jag antagligen att jag springer söderut. När jag vänder österut igen tror jag att jag är på höjden söder om linjen. Total katastrof alltså som lätt hade kunnat undvikas med fokus och kompass.
3. Ok
4. Rätt bra faktiskt.
5. En utgång utan kompass toppad med att jag inte fattade höjdkurvorna. Nyktrade till och räddade bra.
6. Det grönare var trassligare än jag anade. Kontrasten mot förra veckans färgsättning rätt brutal. Borde alltså ha sprungit uppepå till höger. Men bortsett från det rätt bra.
7. Tänkte inleda mellan grönområdena på linjen, men misslyckades. Återigen uselt kompassjobb. Tog det försiktigt insåg var jag var, sökte stigen och skötte mig rätt bra till kontrollen, bara för att upptäcka att jag sprungit till 9:an i stället för 7:an. Lyckades inte spika 7:an ens därifrån. Nästan två minuters kontroll-letande.
8. Ok, fast inte fort.
9. Sprang på, tyckte att jag borde greja det eftersom jag rekat kontrollen. Funkade.
10. Identifierade den som svår. Ett myller av små höjder och inget signifikant. Tänkte att jag skulle vara noggrann, men det blev inte riktigt så. Hamnade lite snett och började leta utan riktig plan. Det tråkiga är att jag inte riktigt vet hur jag borde ha gjort.
11. Bra
12. Ok
13. Ok
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2019-08-31) DM Medel (2019-08-31)