Ravinen Långdistans karta 2 (2013-04-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nyckelviken- Nacka
Arrangör: Ravinen
Distans: H40 Lång
Sträcka: 7,7 km
Sträcka: 2.49 km
Tid: 16:06
(Fortsättning från karta 1)
13. Som sagt, efter att ha stämplat kontroll 11 fick jag felaktigt för mig att det var nu kartbytet skulle ske. Vände kartan och fick inte ihop de båda sidorna. Vände fram och tillbaka flera gånger, men uppenbarligen helt oförmögen att begripa hur det hängde ihop. Minns att jag undrade varför de inte tryckt kodsiffra vid triangeln. Undrade också varför de lagt det så att man skulle vända tillbaka i samma spår. Dessutom klurade jag på var det rastrerade fältet hade hållit hus på vägen upp. Alltså hur många tecken som helst på att något var fel och ändå lät syrebristen mig inte dra den korrekta slutsatsen. Till slut bestämde jag mig konstigt nog att dra iväg åt det håll jag kom ifrån. Redigt bekymrad över att det stora fältet låg där det låg. Undrade hur jag hade hamnat så obegripligt fel. Men inte ens då gick det upp för mig att jag inte utgått från triangeln. När jag väl satte fart igen var kontrollen en formsak. Det tråkiga är att alla mina resultatlösa grubblerier förmodligen gjorde att jag inte ens tjänade något på att skippa kontroll 12.
14. Insåg att det var dags att växla om till medeldistans-orientering och försökte trots en viss trötthet öka tempot. Inga problem.
15. Kom snabbt ut på stigen och följde den i tron att det var stigen som var redoviad på kartan. Korkat! Blev till ett parallellfel som kostade en minut.
16. Inga problem.
17. Inga problem. Undrar dock om det hade varit snabbare att runda höjden på stigen. (Kanske skära hörnet lite).
18. Ren löpning.
19. Ren löpning. Försökte göra det lite roligare genom att gena lite.
20. Ren löpning.
M. Satsade på att spurta om Reijo. Gick precis.

Visa kommentarer (0)
 
Ravinen Långdistans karta 2 (2013-04-28) Ravinen Långdistans karta 2 (2013-04-28)