Sommarserien Flaten (2013-05-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Flaten Söder
Arrangör: Skogsluffarna
Distans: Öppen
Sträcka: 6,2
Sträcka: 7.95 km
Tid: 64:49
Känns som en hel evighet sedan man fick orientera i skog. Hurra! Insatsen blev dock långt ifrån lysande. Svårt att tända till. Ingen vidare skärpa i orienteringen. Blev trött ganska fort och saknade viljestyrka i löpningen. Noterbart är att myggorna har vaknat till liv.
1. Rätt bra
2. Helt ok
3. Lite lurig vägvalssträcka. Någorlunda, men inte optimalt genomförd. Rent dålig i ringen. Lade bort en minut.
4. Försiktigt
5. Ok, men såg inte kontrollen tre meter till höger, så det blev en liten minikrok i mitten av ringen.
6. Bra fram till attacken mot ringen. Där rent usel. Blev ännu sämre när kontrollen satt lite gömd i sänkan och jag trodde att jag skulle ha branten.
7. Bra, men ingen fart att skriva hem om.
8. Jobbigt upp mot kontrollen.
9. Dålig utgångsriktning, men det rättade jag till. Helt ok.
10. Orkade inte klättra. Men det kan inte ha varit rätt att springa runt så mycket. Kan inte riktigt förklara hur det blev så.
11. Urspringsplanen var att söka löpbarhet i närheten av linjen mot asfaltsvägen. Men planen fick ge vika till ny tanke efter hand. Blev inte så dumt. Fast undrar om det inte hade varit snabbare med ett högervägval, kort väg till asfalten. Lite slarvigt i ringen. Var nästan säker på att jag skulle upp lite tidigare, men en trött förhoppning att jag hade fel och kanske skulle slippa ta någon höjdkurva trängde undan förnuftet.
12. Väldigt försiktig. Ville inte missa.
13. Helt ok
14. Usel utgångsriktning, tänkte snedda mot vägen. Väl på vägen hade jag en plan hur långt jag skulle springa på den. Blev uttråkad och vek plötsligt av helt oplanerat i förtid. Blev onödigt trassligt och kostade tid.
15. Helt ok
16. No problemas

Visa kommentarer (0)
 
Sommarserien Flaten (2013-05-28) Sommarserien Flaten (2013-05-28)