Aprilköret (2014-04-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hacksjön
Arrangör: Tumba/Snättringe
Distans: H40
Sträcka: 6,5km
Sträcka: 8.89 km
Tid: 77:27
Idag kändes kroppen bättre. Inte för att jag vet om det gick fortare, men jag hittade en bättre lunk matchande ork och kartläsningsförmåga. Ett par snabba felbeslut straffades hårt vilket förstörde resultatet.
1. Inget att bråka om.
2. Lite tur att jag gick rakt på, trodde jag skulle några meter till.
3. Hyfsad koll.
4. Rätt bra, men kom snett in i ringen. Sånt kan straffa sig, men den här gången räddade jag.
5. Tanken var förstås att undvika massa kärrlöpning. Fast när jag valde att gå ner så var ju ändp halva storkärret kvar. Antagligen hade det varit rätt att gå strax vänster om linjen och studsa på vita fläckarna i kärret och få en flack uppgång på höjden. Fast min väg var ändå hyfsad.
6. Ok
7. Minikrok i ringen.
8. Bra!
9. Kom ikapp Reijo och sedan leda jag ett koppel av löpare inklusive Erik på mitt parallelfel. Skall man bomma så skall man förstås passa på att dra med sig några.
10. Två muggar vid vätskan. Planen var sedan att gå upp på höjden men lite vänster för att spara två-tre höjdkurvor. Men då kommenterar vätskegubbarna att ingen väljer ”bergspriset ” rakt på. Får där och då ett hastigt infall att undvika höjdkurvor. Individualisten i mig springer höger mest för att det var ett gäng som sprang vänster (smart). Hela planen jag gör upp går ut på att undvika höjdkurvor och på det sättet var den lyckad. Men oj så långt det blev och oj vilka trassliga partier jag fick ta mig igenom. INTE BRA!
11. Ok
12. Identifierar att den hör kan bli svår. Ser vägvalet att följa stig nerför massa höjdkurvor för att sedan gå upp mot kontrollen. Eftersom det vägvalet kostar höjd tänker jag att det måste ha någon annan positiv effekt, typ lättare ingång. Mycket märklig logik! Sagt och gjort. Lyckas nästan, men det korkade beslutet kostar 5-6 minuter. I trötthet är min vanligtvis bristfälliga inläsningsförmåga nära noll. Ser småhöjder överallt och inget distinkt som går att passa in på kartan. Rätt hade varit att gå vänster om linjen via toppen. Blä!
13. Försökte vara noggrann med riktningen, men lyckades inte. Ordande sig ändå.
14. Trött!
Visa kommentarer (0)
 
Aprilköret  (2014-04-27) Aprilköret  (2014-04-27)