För SM Lång (2014-08-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hemfosa
Arrangör: Tullinge/Skarpnäck
Distans: H40 Lång
Sträcka: 7,5km
Sträcka: 8.51 km
Tid: 74:14
Ingen riktig kräm efter kräftskiva och ytterligare sömnskuld. Men tyckte att jag stundtals sprang på rätt bra ändå. Inga katastrofala bommar, men långsträckorna känss tröga eftersom jag behöver veta var jag är hela tiden. Planarbetet inget att skriva hem om idag, men jag letade mig rätt hyfsat bra ändå. I det längre perspektivet avsevärt bättre än i våras.
1. Missade den vita korridoren och hade det lite jobbigt i det gröna. Bättre koll på slutet, men alltför defensivt.
2. Sådär, borde varit bättre i ringen.
3. Frestelsen att stämma av säkert med vägen var för stor. Omvägen alltför stor. Vad var det för fel att gå på linjen?
4. Ok
5. Ok
6. Ok
7. Märkligt. Visste att naturen styrde lite för långt åt höger i början. Kan inte förklara hur eller varför jag sedan vek mer höger. Obegripligt dåligt faktiskt. Tog tid att hitta rätt.
8. Inget planarbete. Fick kämpa hårt med kartläsning hela vägen. Hade förmodligen varit snabbare att gå närmare linjen, kanske strax norr om den. Dålig precision i avslutningen.
9. Ingen plan, vänstervägval hade nog varit bättre. Borde nog dessutom ha blivit disakd. Lurigt att det förbjudna området stack ut en liten bit utan markering i terrängen just där alla som fångas upp av surdraget kommer ångande. Var inte medveten i skogen att jag fuskade utan trodde att jag rundade. Dålig riktning mot vätskan sedan. Lurigt med konkavt förbjudet område som då i praktiken blev en svårighet i orienteringen. Tror inte att förbjudna områden egentligen är avsedda för att skapa svårigheter. Illa ute sista biten, men letade mig långsamt fram.
10. Egentligen rätt bra. Men osäkerhet kombinerat med trötthet kostade tid på slutet.
11. Ingen höjdarriktning precis, men läste mig rätt.
12. Försökte hålla riktning , men fick korrigera. Såg inte drivvägen västerut på slutet som hade varit ett gott alternativ.
13. Ok!
14. Enfiligt halva långa upploppet var lite trist...
Visa kommentarer (0)
 
För SM Lång (2014-08-31) För SM Lång (2014-08-31)