Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/0/2/7/tsarom.se/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/0/2/7/tsarom.se/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/0/2/7/tsarom.se/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/0/2/7/tsarom.se/httpd.www/doma/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 728 Niclas digitala kartarkiv :: Roslagshelg långdistans H35 (2013-05-09)
Roslagshelg långdistans H35 (2013-05-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Roslagskrossen
Land: Sweden
Distans: Lång
Sträcka: 8.89 km
Tid: 58:23
Genomsnittlig puls: 126
Maxpuls: 163
Det märktes redan när jag joggade till starten att det var första varma dagen på året, gick tungt men kom igång när jag fick kartan i handen.

1. T'änkte springa rakt över höjden men ändrade mig när jag såg att det gröna var näst intill opasserbart. Tog ut på vägen istället. Trasslade in mig i det gröna in till kontrollen och tappade ca 30s på det.
2. Full fart längs mossen och tänkte ta kontrollen limphöjden med stenen i södra änden-brantstenhöjden och sen följa beståndsgränsen men det blev inte så. Förstod inte kartan när jag kom ut på ett öppet område. Tog ett tag innan jag förstod var jag var. Tappade 2:30 enligt winsplits
3. Trasslade mig igenom två täta grönområden. Fick branten och sen pang på.
4. Blev osäker efter drygt halva sträcken då jag var på hjälphöjden. Trodde jag dragig snett så jag ändrade riktning vilket jag aldrig skulle gjort. Hade tur som hittade kontrollen så snabbt som jag gjorde. 31s bomtid enligt winsplits
5. Hade koll på branten till vänster.
6.
7. Tänkte dra mig ut tidigare på vägen än jag gjorde. Gick bra att springa på höjden men på det platta området var det trassligt och borde nog varit grönt på kartan. Fick tydlig gulhöjd innan kontrollen
8. Bara att följa diket, upp på gula limphöjden med stenen jag inte hittade på vägen till 2:an och sen vara noggrann in mot kontrollen. Andra raka sträcksegern :)
9. Trasslade mig genom grönområdet och sen var det lätt
10. Bra sikt. Full fart mitt på men missade kontrolltagningen lite i och med att jag inte förstod vad jag skulle ha. Sträckbäst ändå.
11. Snett åt höger men tappade inte så mycket tid. Ingen tanke, bara riktning.
12. Full fart över hygget ut på vägen innan det blev trixigt och trassligt från vägen till kontrollen. Hade tur som hittade kontrollen för jag hade inte full koll. Tog mig genom ett kärr jag trodde var det grönmarkerade kärret öster om kontrollen men det kärret kan inte varit med på kartan.
13. Springa på riktning är inte min grej. Hamnade för långt till vänster men såg dubbelstenarna så jag svängde upp och tog kontrollen.
14. Följde höjden.
15. Ut till öppna ytan, upp mot tornet via öppna hällen.
16. Såg alternativet till höger men valde att springa längs höjden och snedda över andra höjden på vänster sida och ta kontrollen via högsta punkten
17. Funderade på att snedda in på gärdet så snabbt som möjligt men det var en i vägen där så jag körde rakt på och tänkte att det var många som plöjt väg genom det gröna innan mig. Det var trassligt!
Visa kommentarer (0)
 
Roslagshelg långdistans H35 (2013-05-09)